KAJ JE ACCESS CONSCIOUSNESS?

Je drugačen pogled na življenje, ki ti omogoča ustvariti vse, kar si želiš in na lahkoten način spremeniti vse, kar naj ne bi bilo mogoče.

TELESNI PROCESI ACCESS CONSCIOUSNESS

Naša telesa so čutna. Željna dotikov in dolgih čarobnih objemov.

OSEBNE SEANSE MALO DRUGAČE

Vemo, da se stvari po katerih sprašujemo ali si jih želimo včasih pojavijo na čisto drugačen način oz v obliki, ki si je nismo predstavljali.

ZAKAJ ACCESS CONSCIOUSNESS?

Vedno, ko sem se odločila za spremembo v svojem življenju, se mi je zdelo, da telo zelo počasi prihaja za mano.

OSEBNE SEANSE ZA SREČNO TELO IN LAHKOTNEJŠE ŽIVLJENJE

Telesni procesi Access Consciousness so zanimiv konglomerat zabavnih orodij, informacij in vprašanj ki nas opolnomočajo in vabijo, da ostajamo v življenju odprti skupaj s telesom, kar nam omogoča, da na lahkoten in zabaven način začnemo prejemati vse, kar nas polni, navdušuje, v nas zbuja igrivost, v čemer neskončno uživamo, nehamo se omejevati s tem, kar za nas ni resnično, prejemamo tudi več jasnosti glede naše prihodnosti, odpremo se novim možnostim svojega najboljšega, norega, orgazmičnega življenja, ki ga začnemo živeti v vsej njegovi veličini.

ACCESS BARS® NEGOVALNI ZAVESTNI DOTIK

Kaj če bi lahko zopet postali otroško sproščeni, igrivi in nasmejani pri vsem kar počnete? Je čas, da začnete prejemati to, kar si resnično želite? Da začnete resnično uživati v življenju, na najboljše možne načine? Kaj če bi to postalo del vašega vsakdana in kaj če je to danes mogoče doseči tako lahkotno, kot ni bilo še nikoli prej? Vabljeni na 60 ali 90 minuten tretman Access Bars®, ki vsakemu, ki se odloči zanj, podarja lahkotno spreminjanje vsega, kar v življenju ne deluje več, na bolje.

OSEBNE DELAVNICE LIČENJA

V kratkem času - v urici ali dveh, te naučim kopico lepotilnih trikcev, ki sem se jih naučila v letih izkušenj.

POROČNO LIČENJE

Umetnica sem odkar pomnim. In pri ličenju ni nič drugače.

PORTRETI

Imaš v mislih kakšno lokacijo v mestu ali v naravi, ki te že dolgo vabi, da bi skupaj ustvarili/-a nekaj čarobno lepega? Če želiš, te lahko povežem še s fotografom Matevžem Kosterovim, s katerim se ob skodelici dobre kave pogovorita o tvojih željah.