TELESNI PROCESI ACCESS CONSCIOUSNESS

Naša telesa so čutna. Željna dotikov in dolgih čarobnih objemov. Koliko nežnosti si lahko podarjamo in prejemamo v neskončnosti? Je čas, da si dopustimo biti negovalni do svojega telesa? Je čas, da postanemo hvaležni za njegov način zaznavanja in komuniciranja z nami? Mu lahko dopustimo, da je njegova ranljivost obenem moč in veličastnost? Koliko novih užitkov nam lahko prinese v življenje, ko mu prisluhnemo? Koliko si dopuščamo biti eno z njim? In koliko si dopuščamo biti eno s telesi drugih in s tem čudovitim planetom?

Zavestni dotik in telesni procesi Access Consciousness rušijo tudi najdebelejše zazidane stene in naše telo osvobajajo vsega, kar smo dolga leta kopičili in zaklepali vanj. Naučijo nas ponovnega prejemanja. Lahkotnega brezmejnega prejemanja življenja in vseh užitkov, ki se rodijo ob tem.

 

INDIVIDUALNA SREČANJA

ACCESS BARS

Gre za sprostitveni in revitalizacijski tretman, pri katerem nežen dotik točk na vaši glavi sproži proces sproščanja elektromagnetne komponente v vaših možganih. Po prejemanju procesa smo sproščeni in lahkotnejši, podpre pa nas tudi pri spremembah v življenju, ki se nam na lepem ne zdijo več tako težke. Lažje se soočamo tudi z ostalimi stvarmi in situacijami, ki so se nam včasih zdele stresne in naporne. Jasneje prepoznamo priložnosti in možnosti, ki se nam ponujajo in so velik doprinos za naše življenje in dobro počutje. Hitreje se odločamo za tisto, kar je za nas koristno, kar nas polni in navdušuje.

ACCESS FACELIFT

Tretman je pomlajevalna storitev, ki jo ponujajo v velnes in spa centrih po celem svetu. Gre za energijski proces, ki pomlajuje naše telo na popolnoma naraven način. Po njem se počutimo spočiti in sveži kot prerojeni. Gre za enega izmed najbolj negovalnih Access Consciousness procesov, ki poživi, učvrsti in prebudi vaš obraz in telo, zabriše sledi staranja, zgladi gube, pospeši regeneracijo celic, pospešuje telesno cirkulacijo in deluje antistresno.

MTVSS

Gre za zelo nežen in negovalen proces, ki ga izvajam s polaganjem rok na vaše telo. Vanj je vključenih preko trideset različnih energij, ki telo podprejo pri obnavljanju in pomlajevanju na molekularni ravni. Uporabljamo ga za krepitev imunskega sistema, izboljševanje metabolizma, uravnovešanje hormonskega in nevronskega sistema, povečevanje učinkovitosti in pri optimiziranju dosežkov pri športnih aktivnostih, kot anticelultino terapijo, pospešuje namreč limfni sistem, telo podpira pri odstranjevanju omejenih zmožnosti in vsega, kar mu onemogoča optimizirano prejemanje in pretok energije.

 

Na termin se naročite na 040604643 ali info@owaw.life