TRETMANI ZA SREČNO TELO IN LAHKOTNEJŠE ŽIVLJENJE

Telesni procesi Access Consciousness so zanimiv konglomerat zabavnih orodij, informacij in vprašanj ki nas opolnomočajo in vabijo, da ostajamo v življenju odprti skupaj s telesom, kar nam omogoča, da na lahkoten in zabaven način začnemo prejemati vse, kar nas polni, navdušuje, v nas zbuja igrivost, v čemer neskončno uživamo, nehamo se omejevati s tem, kar za nas ni resnično, prejemamo tudi več jasnosti glede naše prihodnosti, odpremo se novim možnostim svojega najboljšega, norega, orgazmičnega življenja, ki ga začnemo živeti v vsej njegovi veličini.

Na osebnih seansah, ki jih izvajam na masažni mizi, vedno začnem z Access Bars terapijo, ki naše telo zaziba v theta stanje, stanje globoke relaksacije, stanje, kjer imamo dostop do neskončnih priložnosti, kjer zagledamo možnosti, na katere še nikdar prej nismo pomislili, stanje, kjer vse v našem življenju postane lahkotno – celo najhujše travme, stanje, kjer jasno vidimo, kaj je prav in resnično za nas. Med tretmanom si lahkotnejše dopustimo postati energetska sprememba, kar nam olajša odločitve za vse naslednje korake v življenju. Že med tretmanom si tako začnemo kreirati boljšo prihodnost, kar se zelo hitro pokaže tudi na fizični, mentalni in duhovni ravni.

Ob pritisku na določene točke na glavi, ki so povezane z vsemi področji v našem življenju, se v našem telesu sprostijo vse sodbe, omejitve in blokade, ki smo jih ustvarjali v zadnjih 10 – 15 tisočih letih. Med seanso Access Bars se po domače povedano briše trdi disk vsega, kar smo dolga leta nalagali ter zadrževali v življenju in telesu, zdaj pa nam ne koristi več.

Terapijo nato kombiniram še z ostalimi telesnimi in verbalnimi procesi, ki podpirajo naše telo pri kakršnihkoli spremembah v življenju, ki jih izbiramo oz si jih že dolgo želimo narediti. Zavestno in odločno izstopimo iz ciklanja in ponavljanja enih in istih lekcij. Zaživimo polno življenje, ki nas navdušuje na vsakem koraku.

 

Termin si rezerviraš na info@owaw.life