OSEBNE SEANSE ZA SREČNO TELO IN LAHKOTNEJŠE ŽIVLJENJE

Telesni procesi Access Consciousness so zanimiv konglomerat zabavnih orodij, informacij in vprašanj ki nas opolnomočajo in vabijo, da ostajamo v življenju odprti skupaj s telesom, kar nam omogoča, da na lahkoten in zabaven način začnemo prejemati vse, kar nas polni, navdušuje, v nas zbuja igrivost, v čemer neskončno uživamo, nehamo se omejevati s tem, kar za nas ni resnično, prejemamo tudi več jasnosti glede naše prihodnosti, odpremo se novim možnostim svojega najboljšega, norega, orgazmičnega življenja, ki ga začnemo živeti v vsej njegovi veličini.

Na osebnih seansah, ki se izvajajo na masažni mizi, uporabljam Access Bars terapijo, ki naše telo zaziba v theta stanje, stanje globoke relaksacije, stanje, kjer imamo dostop do neskončnih priložnosti, kjer zagledamo možnosti, na katere še nikdar prej nismo pomislili, stanje, kjer vse v našem življenju postane lahkotno – celo najhujše travme, stanje kjer jasno vidimo, kaj je prav in resnično za nas. Med tretmanom si lahkotnejše dopustimo postati energetska sprememba, kar nam olajša odločitve za vse naslednje korake v življenju. Že med tretmanom si tako začnemo kreirati boljšo prihodnost, kar se zelo hitro pokaže tudi na fizični in mentalni ravni.

Ob pritisku na določene točke na glavi, ki so povezane z vsemi področji v našem življenju, se v našem telesu sprostijo vse sodbe, omejitve in blokade, ki smo jih ustvarjali v zadnjih 10 – 15 tisočih letih. Med seanso se po domače povedano briše trdi disk vsega, kar smo dolga leta nalagali ter zadrževali v življenju in telesu, zdaj pa nam ne koristi več.

Terapijo kombiniram s telesnimi in verbalnimi procesi Access Consciousness, ki podpirajo naše telo pri kakršnihkoli spremembah v življenju, ki jih izbiramo oz si jih že dolgo želimo narediti, zavestno izstopimo iz ciklanja in ponavljanja enih in istih lekcij. Zaživimo polno življenje, ki nas navdušuje na vsakem koraku.

 

Cena:

60 minut 60€

90 minut 80€