OSEBNE SEANSE MALO DRUGAČE

Vemo, da se stvari po katerih sprašujemo ali si jih želimo včasih pojavijo na čisto drugačen način oz v obliki, ki si je nismo predstavljali. In ob tem je prisotne veliko teže in neudobja.

Še koga to rado zavede?

In potem se začnemo zaustavljati, pomanjševati, podcenjevati sebe, svoje sanje, se rezati od njih, od svojega vedenja, začnemo soditi, kalkulirati, racionalizirati in to počnemo tako dolgo in vztrajno, da se prvotno navdušenje in lahkotnost popolnoma razblinita. Za nove sanje pa se nam zdi prepozno, nimamo energije in potrpežljivosti iti še enkrat skozi proces, zdi se nam, da nima več smisla stopati v to smer in pozabimo na vse skupaj.

Kaj če je vse lahko veliko enostavneje? Kaj če lahko začnemo vse to spet lahkotno prejemati, kako lahko imamo vedno več jasnosti s tem, kaj je resnično za nas, kaj za nas deluje, kaj nam res paše? Kaj če se nam ni več potrebno ustavljati in krojiti svojih teles, svojega življenja, svojih sanj, da bi ustrezali, ugajali, da bi bili sprejeti, da bi bili normalni? Kaj če se lahko v enem kratkem trenutku nehamo ukvarjati z vsem, kar ni naša stvar in kaj če vso svojo moč in energijo lahko usmerimo v to, kar je.

Access Consciousness je zanimiv konglomerat zabavnih orodij, ki nas opolnomočajo, da ostajamo skupaj s svojim telesom odprti za vse možnosti in priložnosti, ki nam želijo doprinesti k boljšemu življenju.

Z vsemi orodji, verbalnimi procesi, z osebnimi izkušnjami, odgovori na vaša vprašanja in s svojim navdušenjem nad lahkotnostjo življenja sem vam lahko v doprinos na srečanju ob kavi in rogljičku, na kosilu, večerji, sprehodu skozi čarobne gozdove, ob plezanju, hribolazenju, plesanju, plavanju, nakupovanju,  med masažo, med ličenjem, med delavnico ličenja oz ob čemerkoli, kar bi radi počeli.

Kaj če lahko s preteklostjo opravimo v enem samem trenutku in začnemo takoj zdaj izbirati vse kar nam je zabavno, kar nas polni in nam je doprinos k temu, da čim hitreje prejmemo vse o čemer že tako dolgo sanjamo?

 

Cena: 60 minut 50€