OSEBNE SEANSE MALO DRUGAČE

Vemo, da se stvari, po katerih sprašujemo ali si jih želimo, včasih pojavijo na čisto drugačen način oz v obliki, ki si je nismo predstavljali. Ob tem je pogosto prisotnega veliko neudobja in neprijetnih, težkih občutkov.

Še koga to rado zavede?

Začnemo se zaustavljati, pomanjševati, podcenjevati sebe, svoje sanje, se rezati od njih in od tega kar vemo, da bi bilo dobro za nas. Začnemo soditi sebe in druge, kalkulirati, racionalizirati, iskati izgovore in to počnemo tako dolgo in vztrajno, da se prvotno navdušenje in lahkotnost popolnoma razblinita. Za nove sanje se nam zdi že prepozno, nimamo energije in potrpežljivosti iti še enkrat skozi proces, zdi se nam, da nima več smisla stopati v to smer in raje pozabimo na vse skupaj.

Kaj če lahko začnemo celotno življenje, v vseh njegovih odtenkih, spet lahkotno prejemati?Kaj če je proces spremembe lahko veliko enostavnejši, ko vanj vključimo svoje zavedanje? Kaj to sploh je in kako ga prepoznati v obilici informacij in zaznav? Kako imamo lahko vedno več jasnosti s tem, kaj je resnično za nas, kaj za nas deluje?

Kaj če se nam ni več potrebno ustavljati in zaklepati kapacitet svojih teles, svojega življenja, svojih sanj, da bi ustrezali, ugajali, da bi bili sprejeti, da bi bili zgolj normalni in povprečni? Kaj če se lahko v kratkem trenutku nehamo ukvarjati z vsem, kar ni naša stvar in kaj če vso svojo moč in energijo lahko usmerimo v to, kar je?

Na seansah prejmeš drugačen pogled na življenje in zanimiv konglomerat zabavnih orodij, ki te opogumljajo, da ostajaš skupaj s svojim telesom odprt za vse možnosti in priložnosti, ki ti želijo doprinesti k boljšemu življenju.

Z enostavnimi orodji, verbalnimi procesi, osebnimi izkušnjami in s svojim navdušenjem nad življenjem ti facilitiram (predajam koristne informacije s katerimi si nato olajšuješ zadeve, te usmerjam k ozaveščanju in ustvarjanju lahkotnosti v življenju) na srečanju ob kavi in rogljičku, na kosilu, večerji, sprehodu skozi čarobne gozdove, kjer te z vsem svojim znanjem in vedenjem odpiram tvojemu vedenju.

Kaj če lahko s preteklostjo opraviš v enem samem trenutku in začneš takoj zdaj izbirati vse kar ti je zabavno, resnično zate, kar te polni in doprinaša k temu, da čim hitreje prejmeš vse o čemer že tako dolgo sanjaš?

Termin si rezerviraš na info@owaw.life