ACCESS BARS® NEGOVALNI ZAVESTNI DOTIK

Kaj če bi lahko zopet postali otroško sproščeni, igrivi in nasmejani pri čisto vsem kar počnete? Je čas, da začnete prejemati to, kar si resnično želite? Da začnete resnično uživati v življenju, na najboljše možne načine? Da si dovolite biti to, kar ste, brez nepotrebnih mask, s komerkoli, v kakršnikoli situaciji?

Kaj če bi to postalo del vašega vsakdana in kaj če je to danes mogoče doseči tako lahkotno, kot ni bilo še nikoli prej?

Vabljeni na 60 ali 90 minuten tretman Access Bars®, ki vsakemu, ki se odloči zanj, podarja lahkotno spreminjanje vsega, kar v življenju ne deluje več, na bolje.

Barsi so točke na naših glavah in ob rahlem pritisku nanje brez napora sproščamo vse omejitve in blokade, ki smo jih dolga leta nabirali v naših telesih. Med izvajanjem se v možganih dogaja razelektritev in briše se trdi disk vsega, kar nam že dolgo ne služi več.

Rezultat tega so odprte možnosti in priložnosti, kjer smo prej videli ali zaznavali le še visoke zidove, zaključke in tenzije, obudi se naše resnično navdušenje do življenja in hvaležnost za vse, kar je bilo in za vse, kar je in kar še prihaja.

Ljudje po tretmanu opažajo hitro izboljšanje fizičnega in mentalnega zdravja, spanja, odnosov, več polnosti na področju spolnosti, navdušenja nad poslom in financami, njihovo telo je energizirano in vitalno, celo najbolj stresne situacije v življenju začnejo dojemati lahkotnejše, igrivo začnejo izbirati spremembe, ki se jim prej niso zdele mogoče, sprosti se jim ustvarjalna energija, zagledajo možnosti, na katere prej nikoli niso pomislili ipd.

Med tretmanom uporabljam tudi telesne in verbalne procese ter orodja Access Consciousness® s katerimi lažje ozavestite in na boljše spremenite vse, v čemer se že dolgo vrtite v krogih in v to vlagate enormno količino energije, kar vas utruja ali pa vam preprosto ni več zabavno početi. Lahkotnejše izberete nekaj drugačnega, kar vam je v življenju večji doprinos.

Telo je po tretmanu sproščeno in energizirano, um pa spokojen kot že dolgo ne in to je samo del najslabšega scenarija, lahko se namreč zgodi tudi to, da vaše življenje postane veliko bolj čarobno in zabavno, kot je bilo prej.

Tretman se izvaja na masažni mizi.

Cene:

1. seansa 60min = 100€

1. seansa 90min = 120€

Vsaka naslednja

60 minut = 70€

90 minut = 90€

Lokacija: po dogovoru ob prijavi

Izmenjava = 40€

8 – urna delavnica, kjer se tretmana Acess Bars® naučite in ga nato lahko izvajate na sebi in na drugih:

250€

Info: info@owaw.life ali 040604643