B A S I C S

 

 

 

V zadnjih mesecih se zadeve odvijajo s takšno hitrostjo, da ne dojemam več. Vsaj ne na takšen način kot nekoč. Presenečena ugotavljam, kako mi je to pravzaprav všeč. Divje je, popolnoma izven kontrole, obenem pa sem s tem prvič v življenju čisto pomirjena. Vem, da to sama vabim v svoje življenje, da me vse in vsi, čeprav mogoče sprva izgleda nasprotno, podpirajo pri tem, da lahko čim hitreje pridem do tega po čemer sprašujem.

Kljub kaosu, je vse na svojem mestu, vem da je vse ok. Na trenutke včasih še zahlastam za zrakom, vendar sem hitro spet jaz, postane mi kristalno jasno kaj si izbiram in česa ne. Vem kaj je potrebno, da sem, naredim, na koga naj se obrnem, da postane proces prejemanja lahkotnejši, prijaznejši. In že peljem dalje.

Danes sem si prvič v zadnjih mesecih vzela popoldan zase. Telo mi to že nekaj dni sporoča pa mu kar nisem prisluhnila. Ko so mi odpovedali fotografiranje, se mi je posvetilo. Takoj sem vedela, kako bom izkoristila proste urice. Pocartala se bom. Zavlekla sem se v svoj luškan brlogec, se na udobnem kavču zadekcala v mehobo in meditirala. Zahvaljevala sem se svojemu telesu in Zemlji. Prvi dve uri sem prespala, preostanek popoldneva pa sem s čajem v roki brala balzamične besede Kass Thomas.

Njene besede me vedno znova spomnijo na osnove čarobnosti, njena zgodba me je tokrat ganila do srca. V navalu vsega novega sem čisto pozabila na mavrične odseve v dežnih kapljah, na mehkobo objemov magičnih ljudi v mojem življenju, na čudovito ptičje petje, ki me zaziba v spanec, na orgazmičen vonj rjuh v svežih jesenskih jutrih, na nežne drevesne listke, ki bodo podobo Zemlje kmalu krasili z odtenki veličastne sončne palete.

Spomnila me je na lepoto in čarobnost, ki ju moje subtilno oko opazi na vsakem koraku, kar v meni vsak dan znova zbuja globoko hvaležnost za vse kar je bilo, kar je in kar še pride.

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

 

Something to Say?

Your email address will not be published.