Torek, 29.8.2017

Na Kotnikovi pred Mercatorjem so mi ukradli kolo. Kaže, da je šlo za organizirano tatvino z večjim prevoznim sredstvom, ker na tleh nikjer ni bilo videti preščipnjene ključavnice. Nekaj mi je pravilo, da so v to vpleteni narkomani in njihovi prijatelji, ki se pogosto zbirajo na ploščadi.
Šla sem na policijo in sprožila proces iskanja, zadeva pa mi ni dala miru, zato sem se odločila, da bom zadevo raziskala še na lastno pest.
Takoj sem se obrnila na kolega, ki v zadnjem času pridno razvija svojo detektivsko žilico in povedal mi je za nekaj zanimivih imen. Nato sem vklopila radar, ki me je najprej napotil na Metelkovo. Od daleč sem opazila skupino moških in odločno zakorakala k tistemu, ki mi je najprej padel v oči. Ko me je opazil, je kot kafra izginil za vogalom. S pospešenim korakom sem mu sledila. Ustavil se je na ploščadi, približno 50 metrov stran od lokacije, kjer sem nazadnje videla svoje kolo. Srečal se je s kolegom. Pristopila sem do njiju ter ju direktno vprašala kdo tu krade kolesa. Začela sta žlobudrati kot dež eden čez drugega in jasno mi je bilo, da točno vesta za kaj gre, čeprav sta name usula kup nepovezanih in nesmiselnih izgovorov. Prekinila sem ju in jima povedala, naj verbalno nadarjena, kot sta, vsem svojim prijateljčkom raztrobita, naj se moje kolo čimprej znajde točno tam, kjer se je izgubilo, ker nimajo pojma s kom sta se zapletla. Da točno vem kdo tu krade kolesa in da poznam veliko preveč ljudi, ki bi takšnim kretenom zavili vrat, samo da jim omenim svojo zgodbo. Potem sem se jima še lepo zahvalila. Pred njima sem poklicala na policijo in Ani, policajki, ki me je prijazno sprejela ob prijavi tatvine, povedala za vsa imena, ki sem jih izvedela od kolega. Še enkrat sem ju ošvrknila s pogledom. Panična sta pogledovala okrog in se tiho spraševala kaj hudiča se zdaj tu dogaja. Z gesto sem ju spomnila na svojo skromno prošnjo in mirno odšla.
Se nadaljuje …

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

Something to Say?

Your email address will not be published.