Ponedeljek, 21.8.2017

Takoj ko sem zaključila Access Bars delavnico, sem se odpeljala proti Umagu. Gregor me že nekaj dni vabi na obisk, vendar se kljub vsem mogočim kalkulacijam najina urnika še nista uspela poklopiti. Danes sem se brez pomišljanja odločila. Usedla sem se v avto in šla, čeprav je bila ura že skoraj štiri popoldan. Namenila sva se do naravnega parka Palud pri Rovinju, kjer sva se do večera potapljala in plavala z malimi meduzami, nato pa raziskovala dolgo skalnato plažo, kjer sva na nočnem pohodu zmotila še strica ježa.

Rada imam Gregorja. Vsako druženje z njim je čista inspiracija. Neizčrpna zakladnica znanja in zanimivosti o fotografiji, oceanih in zvezdah je. Z njim se vedno toliko novega naučim. Ko se druživa, ustaviva čas in njegova pripovedovanja bi lahko poslušala v neskončnost. Kipi od igrivosti in navdušenja, počne stvari, ki ga zabavajo, nikoli se ne ustavlja in vedno je to, kar resnično je.

Danes me je odpeljal do lune in nazaj. In ko sem se v poznih urah odpravila domov, mi je za popotnico dal še košček domačega jabolčnega štrudlja. <3

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

Something to Say?

Your email address will not be published.