OBOŽUJEM TE, VEŠ TO III

 

 

 

Najdražja moja.

Kaj če je partnerstvo, ki resnično deluje zate, nekaj čisto drugega, kar si v tem trenutku sploh lahko predstavljaš? Bi, čeprav je neznano, še vedno spraševala po njem, če bi vedela, da boš s prejetjem takšnega darila še večji doprinos sebi, svojemu trenutnemu ali bodočemu partnerju, svojemu telesu, življenju in celotnemu planetu? Si pripravljena izstopiti iz ponavljajočih se krogov neštetokrat poustvarjenih nians preteklosti in v svoje življenje povabiti nekaj čisto novega, svežega?

Si pripravljena prisluhniti svojemu telesu in slediti njegovim namigom brez kakšnekoli omejitve? Si pripravljena opustiti vse sodbe, ki jih imaš do njegovih izbir in že v tem trenutku postati navdušenje in hvaležnost na vsakem svojem koraku?

Kaj deluje v tvojem svetu? In kaj lahko vanj še povabiš, da ti bo še boljše in lepše?

Sledi zaznavam svojega telesa in mu iz hvaležnosti podarjaj to, ob čemer zaznavaš navdušenje, inspiracijo, orgazmičnost, vse kar te zbuja in polni. Dovoliš si biti vse, dovoliš si biti brez sodbe prisotna z vsemi njegovimi željami in pogosto se zgodi, da ti tako marsikaj sploh ni potrebno biti, izbrati in realizirati. Si opazila, da se ti v nasprotnem primeru dogaja, da v življenje vabiš ravno tisto, kar najbolj zavračaš?

Ne urejam se več v pravila partnerstev drugih realnosti. Ustvarila sem si svojo. Ko si zaželim, da bi kakšen dan ali dva preživela sama ali s svojimi prijatelji, svojemu partnerju to povem na spoštljiv način. Hvaležna sem mu, ker je v dopuščanju moje izbire. In takoj zaznam, da pravzaprav tudi njemu paše, da ima vikend zase.

S tem ko slediš svoji inspiraciji, si največji doprinos tudi njemu.

Tako si ga vedno znova izbiram, kljub temu da si ga kakšen dan ne. Oba z največjim veseljem počneva svoje stvari in si vmes navdušena izmenjava kakšno sporočilo. Pa ne zato, ker bi morala. Ko se vidiva mi pove, da me je pogrešal. Zahihitam se, ker vem, da to ni res, vsaj ne zares, objamem ga in mu močno preljupčkam obraz. <3

Lahko si ustvariš partnerstvo, kjer ti nič več ni potrebno početi iz obveznosti, pričakovanj, zahtev in brez kakršnihkoli pravil, ki niso resnična zate, za vaju? Kaj če lahko imata popolnoma svoja? Kaj če si lahko ustvarita čisto svoje igrišče, kjer si oba dopuščata biti to, kar resnično sta in kjer je vsaka minuta, ki jo fizično preživljata skupaj tako zabavna, da imaš včasih ‘musklfibr’ od smeha?

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

Comments

1

Something to Say?

Your email address will not be published.