B O D Y K N O W S

 

 

 

Zadnje dni v svojem telesu zaznavam močno intenzivnost. V preteklosti bi to definirala kot bolečino, danes pa tega ne vidim več tako. Sledim svojemu vedenju (to je tisto, kar mi najprej šine na pamet, pred racionalizacijo, kalkulacijami in vzorci socializacije, kar je običajno najbolj enostavno in včasih celo neverjetno) in tokrat mi je namignilo, da mi temu ni potrebno pripisovati velike pomembnosti. Samo razširila sem jo na celo telo in nato še ven, v neskončnost. Vedela sem, da je to del procesa spremembe, ki jo ustvarjam.

Takšnih zaznav nikoli ne ignoriram ali jih zavračam. Ozavestim jih. Telo sprašujem, kaj je to in kaj lahko naredim zanj. Velikokrat je bolje že takoj, ko izberem, da me preplavi energija dopuščanja tega, kar se dogaja. Tega ne sodim, ne skušam razumeti, ne delam zaključkov, ostajam prisotna s telesom in ga sprašujem po naslednjih korakih. Vedno grem dalje. Ne ustavljam se. Ne stopam nazaj. Tudi ko si zaželim, da bi kakšno uro ali dve odležala na kavču. Tudi to vidim kot korak, s katerim sem bliže boljšemu počutju. Uživam v trenutkih, ki mi jih situacija podarja, vmes pa vedno najdem še kaj novega in zabavnega, na kar drugače verjetno sploh ne bi pomislila.

Zgodi se tudi to, da telo včasih peljem na obisk k zdravniku ali pa vzamem protibolečinsko tableto. Ne kregam se več z njim, ne dvomim v njegove izbire. Prisluhnem mu. In vedno gre mimo, tako hitro kot je prišlo. Vedno sem s celim svojim bitjem predana izboljšavam in uporabim vse, kar imam na voljo. Od alternativnih do klasičnih namigov. Zgodi se tudi, da je za izboljšavo največji doprinos nekaj, kar na videz sploh ni povezano s simptomi, kar se mi je zgodilo danes zjutraj.

V eni izmed prejšnjih objav sem opisovala orodje iz Access Consciousnessa, ki je povezana z zaznavami drugih. Tudi pri bolečinah in boleznih je tako. V več kot 98% to zaznavamo iz okolice. Pripada drugim. Empati smo, antenice in to je samo ena izmed informacij, ki jo prejmemo. Ko zaznaš, da ti ne kreira tega, kar želiš, to brez sodbe in brez ustvarjenega naboja vrneš pošiljateljem s pripetim zavedanjem. To vrneš lahko tudi Zemlji, potem pa jo še vprašaš, kaj ti s tem želi sporočiti, ter če lahko kaj narediš zanjo, kako si ji lahko še večji doprinos. In slediš energiji lahkotnosti (idejam, informacijam, užitku, navdušenju etc), ki se jim s tem vprašanjem odpreš in povabiš v svoje življenje. <3

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

 

 

Something to Say?

Your email address will not be published.