Č A R O B N I D O T I K

 

 

 

Moj prvi fant me je ljubkovalno imenoval ‘magic touch’. Čarobni dotik. Zdelo se mi je luškano, vendar sem mu ob tem vedno nagajivo oporekala. Prejemanje komplimentov mi takrat še ni šlo dobro od rok. Resno me je pogledal in mi povedal, da se po njegovem telesu vsakič, ko se ga dotaknem, še dolgo sprehaja četa mravljincev, ki svojo pot začne pri stopalih in jo nadaljuje vse do vrha glave, da se v njegovem telesu v tem času sprostijo čisto vse napetosti, da odpadejo vsi najtežji problemi, da je v tistem trenutku popolnoma osredotočen na svoje telo in na užitek, ki mu ga prinaša, energije pa ima na lepem toliko, da bi lahko premikal gore, vse se mu na lepem zdi mogoče, celo nerešljive zanke otroško lahke. Vedela sem, da govori resnico, ker je istem trenutku tudi skozi moje telo švignilo nekaj zelo intenzivnega, podobnega temu, kar je ravno opisoval.

Dolgo je že od takrat in šele v zadnjih letih raziskovanja vesolja, energije in energetskega kreiranja sem ozavestila in okusila za kaj pravzaprav gre.

Še danes sem mu hvaležna, da mi je to zaupal. Po tem dogodku se je v meni namreč zbudilo to, kar sem prej dolga leta tlačila in skrivala. Vedno sem se rada dotikala svojega telesa in teles drugih, kmalu pa sem začela poslušati kaj vse glede tega je neprimerno, kaj se nikakor ne spodobi, zapovedano mi je bilo tudi koga in kje se ga je primerno dotikati. Vse kar se mi je takrat zdelo zanimivo se je izkazalo za nespodobno in prepovedano, zato sem to za nekaj časa raje odrinila na stranski tir in se posvetila ostalim stvarem, ki so me navduševale. Leta so tekla in medtem sploh nisem opazila kako daleč sem odrinila željo po raziskovanju dotikov, po raziskovanju telesa in vseh norih zaznav in občutkov ob tem. Šele v zadnjih letih sta me pot samozdravljenja in klic k polni moči zopet napeljala k temu, k telesnemu, zemeljskemu in začela sem ozaveščati kakšna čarobnost je to v kombinaciji z neskončnimi možnostmi bitja, energije, prostora in zavesti, kar v resnici smo.

Telesa nam ni več potrebno pri ničemer izključevati. Skupaj z njim se lahko učimo biti, biti prisotni, skupaj z njim se učimo sinhronega prejemanja in podarjanja. Pa ne le dotika in široke palete užitkov, ki nam jih prinaša, skupaj z njim se učimo prejemati celotno življenje na popolnoma lahkoten in orgazmičen način.

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

Something to Say?

Your email address will not be published.