R E S N I C A ?

99% vseh kognitivnih zaznav – občutkov, čustev, misli, ki jih zaznavamo s svojim telesom, ni naših in zato mogoče neresničnih za nas. Zaznavamo jih od drugih, prejemamo jih iz okolice. In nič nam ni potrebno narediti z njimi. Čisto nič v čemer naša telesa ne bi uživala.  
Ko se jih zaveš, jih brez kakršne koli sodbe ali naboja pošlješ ven iz svojega telesa, Ne identificiraš se s tem, tega ne delaš pomembnega, ne sprašuješ se zakaj. 
Thats it.
In greš na pistacijev sladoled v sladkem čokoladnem kornetu in si hvaležen za vsako dežno kapljo, ki poljublja tvoj obraz, medtem ko se voziš nazaj v službo.
Nekateri se zaznavnih sposobnosti svojih teles že dolgo zavedamo, ker pa nam določene informacije in orodja za uporabo teh čudežnih mašin niso bila položena v zibko, smo marsikaj kupovali za svoje in lepili nanje, na tem celo gradili svojo realnost in se tako dolga leta zlorabljali in posiljevali z nečim, kar za nas ne deluje, kar nam ne pripada, kar za nas ni resnično.
So se še komu določene človeške/družbene/kulturne zadeve vedno zdele čudne, tuje ali pa vsaj niti najmanj domače? Koliko smo se s tem borili in si na tak način ustvarjali še več tega, še več borbe?
Ali lahko zdaj takoj nehamo zavračat vse to + vse kapacitete svojega telesa in začnemo spraševati po tem, kako lahko vse skupaj začne delovati tako, da začnemo v svojem življenju resnično uživati?🌏

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

Something to Say?

Your email address will not be published.