Č A R O B N O S T P R E J E M A N J A

 

 

 

V zadnjih letih raziskovanja energetskega velnesa opažam, da nas naše telo in življenje, v vseh svojih mavričnih niansah, ponovno uči prejemanja. To je tisto, kar smo imeli kot otroci v malem prstu. Nato smo se skozi socializacijo začeli urejati v resničnosti drugih ljudi in iz okolice pobirati omejtve – naučili smo se soditi od koga in česa lahko prejemamo. Tega je bilo vedno več, prejemanja pa je postajalo vedno manj. In vedno bolj smo se čudili kako smo utrujeni in brez energije.

V otroštvu omejitvam in stališčem nismo pripisovali velikega pomena. Nismo se identificirali z njimi, do njih nismo imeli nikakršnega naboja. Kot za šalo smo jih menjavali med seboj. Zbirali smo jih kot čigumi nalepke s portreti igralcev mladinskih serij in jih navdušeno lepili v svoje albume. Sprva je bila to lahkotna in zabavna igra, potem pa smo se odločili, da je potrebno odrasti in pozabiti na takšne neumnosti. Postali smo resni. In urejeni. Za navihano izmenjevanje nismo več našli časa. Kar smo pobirali iz okolice smo začeli zadrževati zase, vse smo kopičili v svoja telesa, omejitve in stališča pa smo naredili fiksna, trdna, nespremenljiva. Ko v telesih ni bilo več prostora, smo jih začeli odlagati še okrog. Nezavedno smo gradili zidove in naše obzorje se je ožalo. Z vsakim dnem bolj. Naš pogled kmalu ni segal dlje od najvišje opeke, ki smo jo nazadnje postavili na kup. Vse kar je prihajalo k nam, je za dobrodošlico naletelo na trdno, hladno, opečnato steno. Brez vhodnih vrat. In mi smo se še bolj spraševali zakaj smo vedno tako utrujeni, brez energije in zakaj je naše življenje tako dolgočasno.

Kaj če v resnici nič ni slabo, napačno ali negativno, samo naša sodba, naše stališče o tem to definira kot takšno. Kaj če vas spomnim na to, da nobeno stališče ni fiksno? Tako kot smo ga ustvarili, ga lahko spremenimo. Čisto lahkotno in enostavno, brez napora in garaškega dela. Takoj za tem se naša celotna realnost, pogled na svet v trenutku spremeni. Postanemo drugačna energija, drugačen prostor, drugačna zavest. In od tega, kar smo prej sodili, začnemo na lepem prejemati. In uporabimo vse tisto, kar nas polni, kar nas navdušuje, ostalo pa si izmenjamo z drugimi, kot nalepke v otroštvu. Izstopimo iz dolgoletnega avtomatizma in izberemo nekaj novega, drugačnega in navdihujočega. Vsaka celica v našem telesu zavibrira kot že dolgo ne.

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

Something to Say?

Your email address will not be published.