T E L E S N I P O G O V O R I

 

 

 

V tem trenutku sem tako hvalezna za svoje telo. Kar tako, malo pa tudi zaradi izkusnje, ki jo prezivljava skupaj v zadnjih dneh.

V torek zvecer me je med sestankom zacela oblivati vrocica, bezgavke sem imela na lepem otecene in razbolele, ob vsakem pozirku sem zaznavala ostro bolecino v grlu. Ponavadi bi sla v zakljucek ali definicijo bolezenskega stanja, tokrat pa sem kar telo vprasala kaj to je in kaj lahko naredim zanj, da bi bilo boljse? Ze vsaj leto je od tega, kar me je nazadnje opozarjalo nase.

Zaznala sem, da ne pripada meni in sem to najprej vrnila posiljateljem s priponko zavedanja. Zapasala mi je se viljamovka, pekoce paprike na napolitanski pici, kasneje zeleni caj pa nadaljevala sem z delom in se med tem noro zabavala. V tem veceru o simptomih ni bilo vec ne duha ne sluha.

Naslednji dan sem imela cisto poln. Med voznjo na primorsko so se simptomi vrnili. Sicer v veliko blazji obliki, vendar se mi niso zdeli zanemarljivi. Telo sem spet vprasala kako sem lahko do njega se bolj negovalna. In dobila sem zaznavo, da si zeli prejemati MTVSS, proces, ki sem se ga naučila pri Aleksandri in je zame osebno najvecji balzam za telo, podpira pa tudi imunski sistem in obnavljanje na celicni ravni. Kar takoj sem si ga zagnala. Ko ga enkrat prejemas, si ga pametno telo zapomni. Samo zazenes ga. Enostavno. Brez nepotrebnega kompliciranja in vizualiziranja.

V naslednjih urah sem plavala v prijetni energijski mehkobi, ki je bozala vsak milimeter mojega telesa. Naslednji dan sem si ga zagnala se enkrat. Telo je bilo tako hvalezno, da sva kljub polnemu tednu izpeljala cisto vse po planu. No, zjutraj je bilo se malce lenobno pa sem ugotovila, da si samo zeli premikov in prejemanja se vec navdusujoce novega.

Pa kozarec Coca Cole vsake toliko.

So cute 💗

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!


 

Something to Say?

Your email address will not be published.