S W E E T B O D Y

 

 

 

Kaj nam naša telesa že tako dolgo sporočajo pa tega nikoli nismo bili pripravljeni videti, slišati in prejeti, ker se nam je zdelo, da so popolnoma drugačna vesolja, kot smo sami, da govorijo v jeziku, ki nam je neznan?

Kaj če danes malce popustimo, jim prisluhnemo in raziščemo kako edinstvena darila so, kako dragocena sporočila nam prinašajo?

Kaj bi tvoje telo povedalo danes, če bi mu prisluhnil? Česa bi si zaželelo? Česa ima dovolj?

Kakšne ljudi si želi imeti ob sebi? Kakšno hrano, koliko si je želi? Na kakšen način si želi izražati? Si želi več gibanja, premikov, fleksibilnosti? Kaj bi ga neskončno zabavalo in ga nasmejalo do solz? Bi rado prejemalo več dotikov in nežnosti, spontanosti, igrivosti, sončnih žarkov, dežnih kapelj?

Kaj od tega mu lahko podariš iz hvaležnosti, ker je vedno tu zate, ne glede na to, koliko ga preklinjaš, ne glede na to, česa ga obsojaš in koliko si želiš, da bi bilo drugačno kot je, ne glede na to, kako dolgo ga že prepričuješ v dejstva, ki so zanj laži, ne glede na to, kako dolgo ga že posiljuješ z zaključki kaj vse je zanj dobro, zdravo, primerno?

Bi mu bil danes pripravljen prisluhniti in mu v popolnem dopuščanju njegovih želja, podariti to po čemer sprašuje?

Bi dopustil, da zadiha v svojem ritmu, bi dopustil, da je v bližini ljudi, ki so zanj negovalni, da se ga dotikajo na načine, ki so zanj zdravilni? Bi ga nežno in toplo objel, se mu zahvalil?

 

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

 

Something to Say?

Your email address will not be published.