S W E E T B O D Y

Kaj bi tvoje telo povedalo danes, če bi mu prisluhnil? Česa bi si zaželelo? Mu je česa dovolj?

Kakšne ljudi si želi imeti ob sebi? Kakšno hrano in koliko si je želi? Na kakšen način si želi izražati? Si želi več gibanja, premikov, fleksibilnosti? Kaj bi ga neskončno zabavalo in ga nasmejalo do solz? Bi rado prejemalo več dotikov in nežnosti, spontanosti, igrivosti, sončnih žarkov, dežnih kapelj?

Kaj od tega mu lahko podariš iz hvaležnosti, ker je vedno tu zate, ne glede na to, koliko ga preklinjaš, ne glede na to, kako močno mu sodiš in si želiš, da bi bilo drugačno kot je, ne glede na to, kako dolgo ga že prepričuješ v dejstva, ki pripadajo drugim, ne glede na to, kako dolgo ga že posiljuješ z definicijami in zaključki kaj vse je zanj dobro, zdravo in primerno?

Bi mu bil danes pripravljen prisluhniti in mu v popolnem dopuščanju tega, kakršno je/kaj si želi, podariti to po čemer sprašuje?

Bi dopustil, da zadiha v svojem ritmu, tako globoko kot mu odgovarja, bi dopustil, da se ga dotikajo ljudje, ki si jih sam izbira, na načine, ki so zanj negovalni in zdravilni? Bi ga nežno objel, pobožal in se mu zahvalil?

Kaj nam naša telesa že tako dolgo sporočajo pa tega nikoli nismo bili pripravljeni videti, slišati in prejeti, ker se nam je zdelo, da so popolnoma drugačna vesolja, kot smo sami, da imajo svoje vedenje, svoj red?

Smo danes pripravljeni spregledati, jim prisluhniti in raziskati kako edinstvena darila so, kako dragocena sporočila nam prinašajo?Je danes dan, ko jim lahko podarimo spremembo, ki si jo izbirajo, spremembo, kar resnično so?

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

 

Something to Say?

Your email address will not be published.