L A H K O T N O S T

So tudi tebi celo življenje zatrjevali, da se samo s trdim delom pride do zvezd, da se le iz težkih situacij nekaj naučiš, da je treba za najboljše stvari v življenju potrpeti in da si jih samo na takšen način tudi resnično zaslužiš? Se kdaj zalotiš, da še vedno deluješ po tem programu, čeprav že dolgo ne deluje več, tvoje telo pa ob tem joče, se jezi, upira, se krči, lomi, krvavi, slabi, sivi, boleha, umira, prosi za update?

Kaj če je življenje veliko bolj lahkotno, kot so nam ga predstavili v preteklosti, kaj če je lahko že najmanjša sprememba balzam zate in za tvoje telo?

Kaj če je lahkotnost tista, ki je resnična? Bi jo bil pripravljeni izbrati? Ali ti je ljubša teža in vse težke situacije, odnosi, načini, ki pridejo v kompletu? Bi si bil, kljub temu, da včasih še vedno izbiraš težo v življenju, pripravljen dopustiti vsaj lahkotnost misli, da je to karkoli že izbiraš, zgolj ena izmed možnosti/izkušenj, za katero si se odločil in da tudi tu lahko vedno kaj spremeniš/dodaš/izpustiš in tako kadarkoli izbereš in ustvariš to, kar je boljše zate?

Ali lahko zaznaš lahkotnost že samo ob tem, da je zdaj mogoče čas, da si nehaš soditi za to, kar si in za to, kar si si izbiral do tega trenutka? Je mogoče zdaj čas, da izbereš in vprašaš po tistem, za kar veš, da bi ti prineslo svežino in veliko darilo v življenje?

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

 

Something to Say?

Your email address will not be published.