A S K Y O U R B O D Y

 

 

 

Moje telo si je danes spet cisto zares necesa zazelelo. Vedelo je, da je prisel cas, ko sem mu pripravljena prisluhniti, brez obsojanja, omejevanja in trdih zakljuckov. Vedelo je tudi, da tokrat iz zepa ne bom potegnila dolgega seznama zivil, ki so zanj zagotovo boljsa kot ta, ki si jih tako mocno zeli.

Odkar sem opustila pravila prehranjevanja, ki sem si jih dolga leta belezila v svoj raziskovalni blokec, je vse veliko lažje. Postaja vedno bolj veselo, zadovoljno, neodvisno, samozavestno, pogumno, sprosceno. Opazujem ga kot malega otroka, ki se tako prikupno razvija in raste. Vsak dan znova me navdusuje, navdihuje in … preseneca! 😉 Ko sem ga danes vprasala kaj bi rado jedlo za kosilo, me je obdarilo z jasnim sporocilom. V misli se mi je prikradel velik sendvic z mozzarelo, solato, cesnjevim paradiznikom, korenckov sok in… pol Snickersa? Priznam, vcasih me njegove izbire se vedno presenetijo, srcno se mu nasmejem, nato pa polna hvaleznosti zauzijem to, kar si tako igrivo zazeli.

Kosilo sem pojedla ob reki, topli soncni zarki so mi bozali obraz, ulegla sem se na leseno platformo in vdihovala cisto svezino. Tako prijetno je bilo, da sem skoraj pozabila na hrano, vendar me je zelodec kmalu opomnil nase. Iz torbe sem vzela vrecko s sendvicem in ugriznila. O njaaam! Novo vesolje se mi je odprlo! Ob drugem ugrizu pa ugotovim, da je notri majoneza. Obicajno je ne maram, ker me vonj po jajcih odbije se preden jo poizkusim. Zanimivo, da me tokrat niti malo ni zmotila. Ko sem vprasala telo kaj si misli o tem, sem spet zacutila sproscenost. Zaznala sem mehek sepet: “Uzivaj, vse je v redu.”

Še več tega, prosim <3

If u love me, keep me coming <3

IF YOU LOVE ME

$
Personal Info

Donation Total: $1

Thank u!

 

Comments

2

Something to Say?

Your email address will not be published.